Gyakran Ismételt kérdések (GyIK):

1. Megtanulnak-e egy kedvenc dalt? 

– Természetesen! Az ilyen jellegű igényeket esküvő előtt 2-3 hónappal jelezzétek!

2. Mit jelent az egész éjszakás fellépés, ez mennyi műsoridő, milyen időközönként tartanak szünetet?

– Fellépéseket hajnal 3.00 óráig tartó rendelkezésre állással vállalunk, van lehetőség hosszabbításra ha a hangulat úgy alakul. Ez idő alatt 1-1,5 órás zenei blokkot játszunk – hangulathoz igazodva, melyek között 10-15 perces szüneteket tartunk. (Volt már példa 3 óra szünetmentes zenére) Műsoridő hosszabbítás lehetséges, de ennek maximált időtartama 2 óra. A felár összege mindig fix és előre egyeztetett.

3. Ha a jelzett időpontnál később kezdődik a fellépés, akkor tolódhat-e a műsor befejezésének időpontja?

– Zenekarunk a megbeszélt kezdési időpontban minden esetben készen áll a műsor-szolgáltatás megkezdésére, ez egy esküvői fellépés esetében gyakran már 17.00-kor kezdődik és hajnal 3 óráig tart rendelkezésre állásunk. Természetesen hosszabbításra van lehetőség.

4. Ha nem kell egész éjszaka zenélni, olcsóbb-e a fellépési díj?

– Zenekarunk egy este csak egy fellépést tud elvállalni, ezért napidíjunk mindig fix, még akkor is, ha rövidebb műsort kell adni. 

5. Tudnak-e kisebb létszámban fellépést vállalni? 

– Zenekarunk esküvőkön és party-rendezvényeken 3 fővel vállal fellépést. Megbeszélhető 2 és 1 fő felállással is. Ez minden esetben átbeszélést igényel megrendeléskor.

6. Mit tartalmaz a fellépési díj? 

– A mindenkori fellépési díj tartalmazza a 3 fős zenekar gázsiját, a hang- és fénytechnikai berendezéseket. Ezeket rendelkezésre bocsátjuk a rendezvény további szereplői számára (vőfély, sztárvendég). Ezt előzetesen egyeztetni kell. Vállaljuk a polgári szertartás hangosítását is, ennek megvalósítását előre egyeztetnünk kell.

7. Gépi vagy élő zene szóljon a vacsora alatt?

– Tapasztalataink szerint az élőzene minden esetben zavarja a vacsora alatt a vendégeket. Ehelyett ajánlott a gépi háttérzene, erre remek – a legkülönfélébb stílusú – zenei gyűjteményünk áll rendelkezésre. Mindamellett a vendégeknek szinte mindegy, hogy élő- vagy gépi zenét hall, hiszen úgysem a zenekarra, a zenére koncentrál, hanem beszélget a régen látott rokonokkal, barátokkal, vacsorázik, vagy esetleg dohányzik, levegőzik…stb.

8. Nemzetközi esküvőre keresünk zenekart. Játszanak-e külföldi számokat? 

– Zenekarunk számos külföldi esküvőn, fesztiválon, céges rendezvényen, konferencián lépett már fel. Az utóbbi időben esküvői fellépéseink nagy százalékát teszik ki a nemzetközi esküvők (angol, amerikai, ír, spanyol, görög, olasz, szlovák, német). Repertoárunkon megtalálhatók a legkülönfélébb nemzetiségi zenék. Kérésre szívesen megtanulunk egy-két kedvenc dalt.

9. Játszik-e a zenekar mulatós-, lakodalmas zenét?

– Igen, természetesen ez a hazai esküvők egyik fontos “kelléke”. Akár egész estés igényes mulatós műsorunk van. Ezeket nagyon igényesen, eredeti hangzással adjuk elő. Jellemzően az este előrehaladtával a kedves násznép már igényli a mulatós számokat. Nembeszélve a menyasszony- és menyecsketáncról, ahol a főszerep a mulatós zenéké.

10. Kérnek-e előleget, mit kell tudni a fizetési feltételekről?

– Minden megrendeléskor kötünk egy szerződést és foglalót kérünk, a fennmaradó részt – a szerződés szerint – a rendezvény végén kell kiegyenlíteni.

11. Vállalnak e Vőfély-szerepet?

– Műsorunk része a magas színvonalú konferálás, ami elvárható egy profi zenekartól. Ez egy esküvői rendezvényen is megállja a helyét, de a tipikus Vőfély szerepet nem vállaljuk (különböző játékok, feladatok…)

12. Mire van szükségük fellépés során?

220 volt áramforrás (sztenderd háztartási igénynek megfelelő), egyszeri melegétel- és üdítőcsomag. 

Menü