Előző bejegyzés
Esküvői forgatókönyv
Következő bejegyzés
Mikor kezdjünk szervezni?

Partyzenekar lakodalomba? – a legjobb választás!

Partyzenekar lakodalombaAz esküvői menü, a dekorációk az évek múlásával mind feledhetővé válnak, azonban az este hangulatát egy életre a szívükbe zárjuk. A hangulatfelelős természetesen a zenekar 🙂 Egy jó zenekar egész este a jókedvet, az elegáns hangulatot közvetíti. A megfelelő időben tart szünetet, úgy ahogy a hangulat megkívánja. A tökletes zenekar megválasztásánál fontos szempont, hogy ízlésünknek megfelelő zenekart válasszunk.

A zenekarra lehet bízni, a zenei repertoár összeválogatását, ami csak a helyszínen alakul, figyelve a vendégek reakcióit.

Az ifjú párok 90%-a tisztában van vele, hogy a lakodalom bizony a násznépnek szól és gondoskodnia kell arról, hogy mindenki jól érezze magát.

Tehát nem célszerű a zenekar repertoárját részletesen megírni. Súgni lehet, sőt kell is (pl: jönnek nyírségi rokonok, vagy a vendégek 40%-a olasz lesz, vagy semmi esetre se játszuk el az “afrika” c. számot… 🙂 )

A Vento Lento Partyzenekar egész estés műsora, tökéletes hangzása, évtizedes tapasztalata garancia arra, hogy az esküvőtök a legjobb hangulatban teljen.

Minden évben, hétről-hétre járjuk az országot és rengeteg tapasztalatot szerzünk a már átélt eseményekből. Sok örömben volt részünk és sok ifjú pár meleg kézfogását tudhatjunk magunkénak, amiket a munkánk megköszönésekor kaptunk.

Menü