Néhány szóban magunkról:

Együttesünk 2003-ban alakult és azóta több formációban lépünk fel rendszeresen határon innen és határon túl is. Kezdetben kétszemélyes felállásban működtünk, majd hamar kiegészültünk egy harmadik taggal és 2008 óta háromtagú party zenekarként dolgozunk. Budapesti zenekar vagyunk, de vállalunk fellépést az ország egész területén. Sok éves pályafutásunk alatt hatalmas repertoárt tudtunk kialakítani, ennek köszönhetően egész estés rendezvények, lakodalmak, esküvők, céges partyk zenei kisérője tudunk lenni. Zenekarunk folyamatosan bővülő repertoárral lép fel rendszeresen esküvőkön, lakodalmakon, céges rendezvényeken, születésnapi rendezvényeken, szilveszteri rendezvényen.

A zenekar tagjai

Szász Ferenc – énekes, gitáros

Az ország egyik legfoglalkoztatottabb énekes-gitárosa. Több évtizedes zenei tapasztalata garancia arra hogy minden rendezvény a legjobb hangulatban teljen. Tiszta énekhangjával minden zenei stílusban otthonosan mozog, legyen az pop, rock, blues, rock and roll, jazz, latin zene. Virtuóz gitárjátéka minden fellépésen érvényesül, jól megválasztott számokkal atombiztos repertoárja van 🙂

Szabó Zsuzska – ének, vokál

Zenekarunk énekese. Repertoárjában megtalálható retro, pop, rock, 80-as, 90-es évek és napjaink slágerei, nagy kedvence a latin jazz, musical és operettslágerek. Énektanulmányait operett és musical szakon végezte. Az énekiskolát sok verseny és fellépés kísérte. Énekelt a Máté Péter emlékzenekarban, vokál és főéneket adott számos hazai produkcióban. Énekelt színházban, nagyszínpadon, nagyobb rendezvényeken. A sok fellépésnek köszönhetően repertoárja, műsora kibővült, igényes és gondosan kidolgozott. Énekese a Vento Lento Partyzenekarnak, valamint “Mesezenekar” formációban gyerekzenéket és gyerekműsorokat ad elő.

Hunyadi László - ének, szaxofon, szintetizátor

Hunyadi László – ének, vokál, szaxofon, szintetizátor

A Bartók Béla Zeneművészeti Iskola Jazz tanszakán 1991-ben végzett. Eddig több, mint 20 lemezen és 3 koncert Dvd-n működött közre énekkel és szaxofonnal. Részt vett a Csillag Születik, Szombat Esti Láz és a Popdaráló című műsorokban. Az X faktorban énektanár volt. Zenekari közreműködései: Beathoven, Taxfree, Freeport, Horst Tappert Collective, Táncosokkal Farkaló, Rapülők, Szombat Esti Láz Zenekar, Csillag születik Zenekar, Sztarmachine, Old Boys, Nautilusz, Rácz Kati és a Flush, Dokk.
Előadók,akikkel együtt dolgozott (dolgozik): Falussi Mariann, Szulák Andrea, Oláh Ibolya, Szinetár Dóra, Bereczki Zoltán, Dolhai Attila, Tóth Gabi, Tóth Vera, Malek Andrea, Zséda.

Előfordulhat, hogy valamelyik tagunkat helyettesíteni kell. Erre előre gondolva magas szinten képzett énekes / hangszeres vendégművész kollegánk áll rendelkezésre.

Mészáros Tamás – énekes, zongorista, dalszerző / zenekarunk vendégművésze / a FOOL MOON vokálegyüttes tenorja

1995-től a Kapuvári Haydn Vegyeskar tagjaként komoly- és könnyűzenei karácsonyi hangversenyeken vállalt szóló, duett és vokál szerepeket.
2002-ben a győri Kisfaludy Napok Megyei Művészeti Fesztivál énekversenyén arany oklevelet szerzett pop-rock-táncdal kategóriában, majd a Dr. Lauschmann Gyula Jazz Szakközépiskolában folytatta tanulmányait jazz-ének szakon, ahol Pocsai Krisztina, Pély Barnabás és Kiss Noémi voltak tanárai.
2009-től a Fool Moon vokálegyüttes tenorja, melynek köszönhetően ismert hazai és külföldi művészekkel dolgozik együtt.
2011-ben a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének szakán szerez diplomát.
2013 óta rendszeresen vokálozik A Dal c. show-műsor produkcióiban.
2018-ban az István, a király rockoperában énekelte Bese, Hont és Regős szerepét.
2019-től Szekeres Adrien állandó vokalistája.
Jelenleg is több formációban és műfajban alkot mint szóló- és sessionénekes, vokalista, zongorista, mellette aktív énektanár.

Vass Helga – Énekesnő, Hivatásos előadóművész

25 éve dolgozik profi énekesnőként külföldön és itthon egyárant. Kelemen Angelikától és Kózsa Zsuzsannától tanult hangképzést, de ma már ő maga is tanít énekelni. Jelenleg Helga’s Lounge frontembere, de számos más formációban lép fel vendégművészként. Közreműködött több televíziós műsorban, vokalistaként dolgozott többek között Mága Zoltánnak, Szabó Leslie-nek, de folyamatos vendége több hazai nivós zenekarnak is.

A Vento Lento saját hang- és fényrendszerrel rendelkezik, amit mindig a rendezvény nagyságához alkalmaz. Csúcsminőségű hangtechnikai berendezések állnak a zenekar szolgálatában, ami lehetővé teszi azt, hogy a zene maximálisan élvezhető legyen. A több órája tartó zenélésnél egyértelműen a legfontosabb szempont, hogy a zenekar ne legyen a vendégsereg terhére az indokolatlan és túlzott hangerővel. A profi berendezések használatával egész este élvezhető produkciót tudunk nyújtani.

Védjegyünk a csúcsminőségű megszólalás!

Kovács Attila – ének, vokál, gitár, midi hangszerek


Zenekarunk alapítója, Zenekarvezető, Örökös Égi tagunk – akiért folytatjuk tovább…


12 éves kora óta gitározott. 1998-ban Birta Miklóstól tanult zenelméletet és Jazz-gitárt. Több formációban gitározott, számos előadóval szerepelt egy színpadon: Tóth Vera, Voga Viki, Singh Viki, Farkas Zsófi. 2003-ban megalapította Vento Lento zenekart. Saját gitáriskolájában oktatott, a Mesezenekar – Zenés Gyerekműsorok alapítója és előadója volt, zenei alapokat készített, gitározott, énekelt a produkciókban.


Attila és Adél kapcsolata már az óvodában elkezdődött, majd folytatódott az általános iskola nyolc évén keresztül. Egy-egy hosszabb egyéni útkeresés után ismét egymásra találtak. Kapcsolatuk annyira erős kötődésnek bizonyult, hogy alig néhány hónap leforgása alatt immár férj-és feleségként erősítették egymást. Házasságukból egy kislányuk született.


“Attila feleségeként mindennél fontosabb számomra, hogy az Ő életművét tovább folytassam, tovább ápoljam. Attila távozása csak még jobban megerősített bennünket abban való hitünkben, hogy Attila életművét folytatván, továbbra is maximális elégedettséggel legyetek a Vento Lento Zenekar iránt. Attila örökvidám és fantasztikus személyisége tovább él bennünk. Ti voltatok a mindene…"


Kérlek, emlékezzetek Rá ti is jó szívvel.

Ajánlat Kérés

Kovács-Szepesvári Adél
Esküvői zenekar menedzser

  tel: +36302067181

Menü